Ubisoft je, kao i što se očekivalo, danas objavio prvi službeni Trailer za Assasin's Creed 3 (AC3). Prema trenutnim planovima, igra će se pojaviti na tržištu 31. listopada.

Proteklih dana procurile su i prve informacije Gameplay-a u javnost. U međuvremenu, Ubisoft je potvrdio, da se radnja novog nastavka igra za vrijeme Američkog rata za nezavisnost.

Junak AC3 se zove Conner Ratohnaké, sin britanskog vojnika. Tijekom igre, služi se, osim Tomahawkom, i lukom i strijelom.

Kada su u pitanju prizori Assasin's Creed-a 3, Ubisoft se odlučio za New York, Boston te susjedna granična područja. Kako prenosi američki portal 'CVG', vidljive su i velike bitke. Kao primjer navodi se sukob između kontinentalne armije George-a Washingtona i Britanske Armije. Connor se pri tome bori za pravdu.

Prema najavama Ubisofta, Assasin's Creed 3 je najveći projekat u povijesti tvrtke, na kojem se radi više od tri godine. Za razvoj igre zaduženi su odjel Ubisofta u Montrealu, te ukupno šest drugih studija.

Igra je bazirana na novom Ubisoft-AnviNext engine-u, za kojeg Ubisoft tvrdi da je revolucionaran kad su u pitanju optički kvalitet, umjetna inteligencija i modeli karaktera.

Kao što smo i naveli, Asassin's Creed 3 službeno izlazi 31. listopada, a dostupan će biti za XBox 360, PlayStation 3 i PC.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju