Objavljene slike nove igre Zynge "Adventure World"

Nedavno smo pisali o novoj igri Zynge Adventure World, te objavili kratki trailer, a sada su stigle i službene slike

Zimo Zimo Zimo | 01.09.2011. / 22:29

Objavljene slike nove igre Zynge "Adventure World"

Nedavno smo pisali o novoj igri Zynge Adventure World, te objavili kratki trailer, a sada su stigle i službene slike, pa možete pogledati kako će igra izgledati.

Sama igra na Facebook stiže u narednim tjednima, no za to vrijeme je zanimljivo vidjeti kako igra izgleda 'iznutra'.

Unatoč svojim ogromnim prihodima, Zynga trenutno bilježi stalni rast, stoga je ovaj puta napravila malo drugačiju igru od dosad viđenih, ujedno i najkompleksnijom za izraditi. Igra Adventure World 40 puta je veća od bilo koje od prijašnjih igara, pa tako samo prvo poglavlje sadrži 30 mapa, 200 zadataka, 20.000 objekata i oko 1.000 različitih umjetničkih stvari.

Očito je da su u Zyngi htjeli napraviti nešto kompleksnije iz igrati, pa tako u ovoj igri morate proći različite mape, rješavati raznolike zagonetke i napredovati kroz priču a iz kompanije kažu kako uz napredovanje dobivate nova poglavlja za nastavak vašeg avanturističkog puta.

Generalni manager Zynge u Bostonu Nabeel Hyatt, istaknuo je kako je inspiracija stigla iz legendarne igre 'Zelda', pa tako i Adventure World sadrži mnoge zamke, neprijatelje i zagonetke, koje su sve sastavni dio za rješavanje mapa.

Za dovršavanje mapa potrebno je gurati blokove, aktivirati tipke ili možda dohvatiti predmete, dok rješavanje mapa oduzima vašu dragocjenu energiju koju možete obnoviti čekanjem, kupnjom ili zatražiti od vaših prijatelja da vam pomognu, piše Mashable.

Kao i svaka do sada tako i ova igra ne bi bila Zyngina da nije društvena pa je tako moguće pozvati maksimalno 12 vaših prijatelja kako bi se pridružili vašem timu, a koji će se prikazati kao siluete na mapi.

Kada zapnete u igri pomoć možete tražiti kod vaših prijatelja koji će vam pomoći u rješavanju zagonetki ili kako bi uništili neprijatelje. Prijatelji također mogu međusobno posjećivati kampove koji se uspoređuju sa mjestom gdje se prikazuju vaša postignuća ili mjesto gdje se pripremate za sljedeću pustolovinu.

Sama igra izrađena je na tehnologiji Flasha kako se ne bi rušila na raznolikim računalima, kažu iz kompanije, a nova tehnologija omogućila je bostonskom timu u Zyngi da napravi igru sa jačim performansama, jačom 3D grafikom i animacijama.

Kako će igra izgledati možete pogledati u slikama ispod. Hoćete li zaigrati avanturu iz Zynge?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti