Sada, kada imamo nekoliko društvenih mreža koje želimo koristiti, jasno je da je postalo problematično objaviti status na svakoj mreži zasebno.

Kako bi skratili vrijeme i vaše muke, korisnik pod nadimkom tech.fructose objavio je ekstenziju za Chrome preglednik koja ujedinjuje sve društvene mreže na jednom mjestu.

No ne doslovno, dakle ono što ekstenzija naziva Publish sync for google+ & Facebook radi, je da omogućuje slanje vašeg statusa sa jednog mjesta, odnosno jedne društvene mreže na bilo koju od sljedećih Facebook, Google Plus, Twitter i Plurk.

Napomenimo da ekstenzija radi samo za razmjenu tekstualnih linkova, a fotografije i video dolaze uskoro, istaknuto je u opisu.

Aplikaciju možete koristiti nakon što se logirate vašim Facebook accountom i dopustite korištenje iste. Publish sync for google+ & Facebook vrlo jednostavan je alat za one koji žele svoje prijatelje obavijestiti putem jednog kanala.

Ukoliko još niste uspjeli dobiti pozivnicu za Google Plus kliknite na ovaj link, a pratite nas i na Facebooku i Twitteru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju