POZNATA CIJENA Oculus Rift dostupan za prednardužbu

Neizvjesnosti je došao kraj jer ćemo danas saznati cijenu jednog od najpoznatijih VR uređaja.

Monika Nožić Monika Nožinić | 05.01.2016. / 15:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

EDIT 17:35 Na službenim stranicama Oculusa i službeno je počela prednarudžba za Oculus Rift, i to po cijeni od 599 američkih dolara, pri čemu postoji ograničenje od jedne predbilježbe po osobi. Također je dostupan program koji će provjeriti zadovoljava li vaše računalo potrebne specifikacije za normalan rad ove igračke.

 

After years of development, our virtual reality experience, Oculus Rift, is now available for pre-order!When you put...

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, 6 January 2016

Kompanija Oculus, koja se nalazi u vlasništvu Facebooka, upravo je i službeno objavila jednu od najiščekivanijih informacija. 

Naime, kako su objavili na svojoj službenoj stranici, pretprodaja Oculus Rift kontrolera virtualne stvarnosti kreće danas, 6. siječnja, a odbrojavanje je već počelo. Sve ovo dolazi samo nekoliko dana nakon što je kompanija najavila da će se uređaj uskoro naći u pretprodaji.

Cijena uređaja još uvijek nije poznata, a kompanija je poručila da će sve ostale informacije vezane uz prednarudžbe biti poznate kad započne pretprodaja.

Rift će doći u paketu s igrom Lucky’s Tale, a oni koji ga kupe u pretprodaji dobit će i svemirsku simulaciju EVE: Valkyrie.

Točan datum izlaska uređaja još uvijek nije poznat, ali mogao bi biti tijekom prvog tromjesečja ove godine, a preporučuje se da do tada, ako želite udobno VR iskustvo, nadogradite svoja računala.

Izvor: BlogGSM

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti