Od 400kn do 900kn, pametni telefoni za svakoga

Ako ste u kojem slučaju krenuli u potražnju novog pametno telefona, upravo ste stigli na pravo mjesto.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.05.2016. / 14:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kupnja novog telefona nikad nije jednostavna, no ono što svakom od nas najviše utječe na to hoćemo li kupiti uređaj ili ne jest upravo cijena. Uvijek će postojati ljudi koji će radije kupiti nešto jeftino nego skupa, a isto tako vrijedi i za obratno. Kako god bilo, svaki od nas odlučuje za sebe, stoga, mi smo ovdje samo da vam ponudimo nešto što bi vam u krajnju ruku moglo biti interesantno.

Ako već pričamo o cijenama pametnih telefona, onda ne možemo pobjeći od ove super ponude. Naime, Bluboo ima veliki popust na svoje uređaje, pa se tako cijene kreću od 63 dolara do 130 dolara za jači model. Ova ponuda traje od 20. svibnja pa sve do 10. lipnja, pa tako u ponudi možete pronaći Picasso, Xifre 2, Xtouch i X9 od kojih će svaki uređaj pronaći svoju klijentelu.

Neki od skupljih uređaja imaju čitač otisaka prstiju, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, dok jeftiniji dolaze s 5-inčnim ekranom, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, te 8MP prednjom i stražnjom kamerom.

Osim pametnih telefona, Bluboo u ponudi ima i pametne satove koji su također sniženi te se mogu nabaviti po svega 29 dolara, a koji imaju sve, već nam dobro poznate funkcije poput brojača koraka, monitoringa spavanja, sinkronizacije glazbe i ostalih stvarčica.

Kako god bilo, Bluboo nas je počastio za svoju 10. godišnjicu, a vi pogledajte ako na ovom popisu ima nešto za vas.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti