Od sada na Sliceeru možete pronaći i tražiti igrače u gradu kojem želite

Iz Sliceera, aplikacije za tenisače i tenisačice, stižu odlični noviteti između kojih je još jednostavnije povezivanje igrača i igračica na jednom mjestu.

Sponzorirani članak | 06.07.2020. / 15:50

 Sliceer polako postaje centralno mjesto za sve koji se bave tenisom, pa tako osim što klubovima omogućuju besplatno vođenje rezervacija terena, Sliceer nudi i neke novosti za same igrače i igračice.

Nova značajka, koja je od nedavno dostupna svim Sliceer korisnicima, jest mogućnost pronalaženja partnera za igru, pa su tako igrači filtrirani po gradovima kako bi odmah vidjeli popis svih dostupnih u određenom gradu. Svaki korisnik može najaviti kada je dostupan uz nekoliko klikova, te samim time dati do znanja svim Sliceer korisnicima u kojem terminu su točno dostupni i u kojem gradu.

“O ovom smo razmišljali dosta dugo i kako smo se i sami našli u takvim situacijama, odlučili smo napraviti poseban modul kako bi pomogli i drugim korisnicima. Primjerice, putujete na odmor i ne poznajete nikoga u tom gradu tko je za tenis. Jedna opcija je ići direktno na teren i svakoga povući za rukav i pitati ga da li je zainteresiran za igru i kada - što mi se nikada nije svidjelo, i sada imate opciju jednostavno pogledati tko je sve dostupan u kojem terminu i gradu, i ako vam to odgovara samo pošaljete poruku koju će drugi korisnik dobiti na email. Jednostavno kao kruh.” - istaknuo je Saša Fišter, osnivač Sliceera.

Svojevrsni ‘oglasnik’ za tenisačice i tenisače jedan je korak prema naprijed za samu aplikaciju koja trenutno broji preko 1100 registriranih članova, preko 10 klubova i od nedavno novog tržišta - Slovenije gdje se priprema daljnja ekspanzija s obzirom da je Sliceer lokaliziran za slovenski jezik.

“Ideja nam je otpočetka bila da napravimo tenisku društvenu mrežu, ne samo za Hrvatsku već i za ostatak Europe. Kao logičan slijed širenja izvan granica Hrvatske, Slovenija nam se za početak pokazala vrlo zanimljivom zaradi sličnog mentaliteta i popularnosti koju tamo uživa tenis.
Zaista vjerujem da kroz Sliceer radimo korisne stvari koje će ostaviti vrlo dobar utisak na sve koji vole tenis.” - dodaje Hrvoje Šipuš, osnivač aplikacije, dugogodišnji teniski trener i kineziolog.

Nove mogućnosti na Sliceeru već su sada polučile uspjehom, pa tako dečki kažu kako su se prvi mečevi već dogovorili preko novog ‘oglasnika’, a vjerovanja su da će ova mogućnost itekako ponuditi jednu malu stepenicu više u tenisu. “Vjerujemo da će ovo malo promiješati karte. Igrači će pronaći nove partnere s kojima se inače ne bi dogovorili za igru, zaradi zahtjevnosti različitih igrača, tenis će poglavito u rekreaciji dobiti još jednu novu i zanimljiviju dimenziju.” - ističu dečki iz Sliceera.

Za spomenut je i brojka na koju su Sliceerovci itekako ponosni, a to je broj upisanih mečeva koji je u stalnom porastu, pa tako su u lipnju imali rekordnih 184 upisana meča, a što daje cijeloj teniskoj zajednici jedno novo mjerilo vještine pojedinog igrača. Kako i sami kažu ‘Svaki meč je bitan’ tako i brojke pokazuju da je ovo jedna od dobrih odluka na koju su se odlučili još u raznoj fazi razvoja.

Registracija za sve korisnike na Sliceer je besplatna www.sliceer.com, a ukoliko vodite klub možete također besplatno koristiti njihov modul rezervacije terena. Više možete saznati na službenim stranicama www.sliceer.com/about .

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti