Odličan Lenovov 8-inčni tablet po cijeni od 1100 kuna

Lenovo je brand prvenstveno poznat po svojim odličnim prijenosnim računalima no zadnje vrijeme sve bolji su i pametni telefoni te tableti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.07.2017. / 14:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako ovaj puta nećemo pričati o pametnim telefonima, već o tabletu, točnije P8 modelu, odnosno 8-inčnom uređaju s WUXGA rezolucijom, odnosno u prevedenom smislu 1920 x 1200 piksela.

Reklo bi se da je ovaj uređaj savršenih dimenzija za upravljanje, tako da nije niti prevelik niti premalen. Također, uređaj ne služi samo za surfanje pa tako možete s njime odraditi i prilično dobre fotke zahvaljujući 8MP stražnjoj kameri koja dolazi s autofokusom, dok je na prednjoj strani za vaše video pozive osigurana kamera od 5MP.

P8 dolazi s 3GB RAM-a, te 16GB interne memorije proširive do 64GB uz pomoć dodatne kartice koja nije uključena s uređajem. Procesor je radnog takta 2GHz s osam jezgri, dok sam uređaj pokreće Googleov Android 6.0 operativni sustav.

Što se same baterije tiče, ispod stražnjeg poklopca nalazi se prilično velika baterija kapaciteta 4250mAh. Cijena uređaja je trenutno 160 dolara, što bi bilo oko 1100 kuna, u što nije uključena carina i poštarina, no valja spomenuti da je to akcijska cijena koja vrijedi još tri dana, tako da se možete počastiti s ovim odličnim uređajem.

Malo više detalja možete doznati na Gearbestovim stranicama, kao i na videu ispod.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti