Oukitel K10000 Max stiže u rujnu

Prema posljednjim novostima, Oukitel K10000 Max stiže u rujnu ove godine.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 22.08.2017. / 07:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel je dobro pripremio svoj novi model za korištenje u ekstremnijim uvjetima, poput testova s vodom, pijeskom, padom na kamenja i slično. Svi testovi odrađeni su kako bi K10000 Max bio spreman za nove korisnike koji vole planinariti jer znamo da se u tim nepredvidivim uvjetima svašta može dogoditi, a mobitel nam uvijek dobro dođe pri ruci.

Sa svojim čvrstim kućištem otpornim na vodu, pijesak, prašinu i udarce, K1000 Max pokazuje svoju kvalitetu i izdržljivost u videu ispod u kojem se može vidjeti kako je uređaj izdržao sve testove.

Boljka ovog uređaja svakako je gigantska baterija od 10.000 mAh koja će vas služiti i nekoliko dana, a ne smijemo zanemariti i ostale karakteristike poput 5.5-inčnog FHD-zaslona, osmerojezgreni procesor te Samsungovu kameru od 16MP. Za one zainteresirane, pretprodaja K1000 Maxa kreće početkom rujna na njihovoj službenoj stranici, a oni koji će se predbilježiti za uređaj dobit će 50$ popusta, dok će određeni predbilježnici dobiti uređaj u čak pola cijene.

Uređaj je namijenjen onima koji vole provoditi vrijeme u prirodi, a opet trebaju uređaj koji mogu koristiti kao svjetiljku ili kao pametni telefon.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti