Oukitel objavljuje svoj prvi pametni telefon s baterijom od 8000 mAh

Danas pametni telefon igra veliku ulogu u našim životima. Izabrati dobar uređaj koji ćete dugoročno koristiti važan je korak.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.10.2017. / 16:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naime, nije samo cijena ta koja određuje koji ćete uređaj kupiti, već i performanse, kamera, mjesto za pohranu te kapacitet baterije, spomenimo samo neke. Kako bi zadovoljili sve te potrebe, Oukitel je objavio novi model K8000.

Kako i samo ime govori, Oukitel K8000 dolazi s baterijom od 8000 mAh koji može izdržati čak do 5 dana koristeći samo jedno brzo punjenje. Još jedan razlog za kupovinu ovog uređaja jest i 5.5-inčni HD Samsung AMOLED LCD zaslon. Činjenica jest da ekran obično najviše troši bateriju, pa je tako kompanija odlučila odabrati Samsungov zaslon koji troši manje baterije, a tu je i operativni sustav Android 7.9 koji je također optimiziran kako bi čuvao bateriju.

K8000 dolazi s unibody aluminijskim kućištem, CNC obrađen i s novim dizajnom antene. Podržava 4 GB RAM/a i 64 interne memorije.

Što se kamera tiče, K8000 dolazi s dvostrukom lećom na stražnjoj strani uređaja 16 MP + 2 MP, te 13 MP prednjom kamerom s kutom gledišta od 80 stupnjeva.

Više informacija o uređaju potražite na službenim stranicama oukitel.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti