Oukitel u ima novog proizvođača baterija

Oukitel, kineski brand o kojem smo dosta pisali, proizvodio je nekoliko modela s moćnim baterijama, a na tržište je stigao još jedan model naziva K10000 MAX.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.08.2017. / 18:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

K10000 MAX dolazi s vrlo moćnom baterijom od 10000mAh, te nekoliko pogodnih karakteristika, dok je sam pametni telefon izrađen vrlo robusno kako bi ga mogli koristiti i u ekstremnijim uvjetima.

Najveća novost ovog pametnog telefona je zasigurno baterija koju više ne proizvodi kompanija već njihov novi partner Coslight Group, inače kompanija koja opskrbljuje baterijama velike brendove kao što su Huawei, ZTE, Envada i sada Oukitel. Radi se o bateriji koja će biti energičnija i snažnija dok je konzumacija baterije unaprijeđena kako bi trajala još duže.

Nekoliko bitnih stvari koje valja spomenuti osim nove bateriju su i 5.5 inčni FHD zaslon s Gorilla Glass staklom, prednja kamera od 16MP i stražnja od 8MP, čitač otisaka prstiju, otporan na vodu, prašinu i udarce, te integrirana memorija od 32GB s 3GB RAM-a.

Ovo je pametni telefon koji je svakako namijenjen za entuzijaste koji vrijeme provode vani, pa tako ako kampirate, zahvaljujući snažnoj bateriji ovaj će vam mobitel moći poslužiti kao svjetiljka.

Kompanija je objavila i video koji u 3 dimenzije pokazuje sve čari novog K10000 MAX-a, a koji možete pogledati u nastavku. Za kraj spomenimo da je uređaj već dostupan za kupovinu online, dok će odabrani predbilježnici moći uređaj dobiti po dvostruko nižoj cijeni, razlog više da posjetite njihovu službenu stranicu za više informacija.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti