Jedan vrlo zanimljiv projekt osvanuo je prije tjedan dana na Kickstarteru, i ne ne radi se o zdjeli za krumpirovu salatu, već o vrlo korisnom alatu za sve one koji vole piknik, o čemu smo već pisali

Znate kako je ići na piknik. Morate misliti na sve, let, punjač za mobitel, otvarač za boce, morate paziti da vam se led ne otopi, itd. Ukratko, prava muka, no Ryna Grepper izradio je kompaktan prijenosni frižider koji će vas riješiti svih muka. Da je ovaj projekt vrlo koristan, pokazuje činjenica da je u svega 7 dana prikupljeno više od 4.5 milijuna dolara, a cilj je bio tek 50.000. Do kraja kampanje ostalo je 45 dana i ako se ovako nastavi, Coolest bi mogao biti najuspješniji projekt na Kickstarteru. 

U videu iznad možete vidjeti što sve nudi Coolest, a spomenimo da za 185 dolara možete u veljači sljedeće godine dobiti vaš uzorak ovo cool frižidera.  

Jasno je kako se radi o vrlo kreativnom i praktičnom rješenju, a što sve sadrži ovaj mobilni frižider možete vidjeti u nastavku, te više informacija saznati na službenoj Kickstarter stranici.

Ovaj prijenosni frižider na Kickstarteru je već prikupio 4.5 milijuna dolara u sedam dana

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju