Ovako izgleda električni bicikl za 25.000 dolara

Tim međunarodnih inženjera ujedinjeni u kompaniji Trefecta, dali su si zadatak napraviti luksuzan ali moćan električni bicikl. Jedan pogled na DRT i jasno je da su uspjeli.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.04.2015. / 15:22

Ovako izgleda električni bicikl za 25.000 dolara

Tim međunarodnih inženjera ujedinjeni u kompaniji Trefecta, dali su si zadatak napraviti luksuzan ali moćan električni bicikl. Jedan pogled na DRT i jasno je da su uspjeli.

Ovaj moćan stroj dokaz je koliko su električna vozila evoluirala i koliko je ova tehnologija naprednija u odnosu na konvencionalna vozila pogonjena benzinom.

Ubojiti izgled okvira ovog bicikla ne daje mogućnost da ga se zamijeni s nekakvim smiješnim mopedom. Uz kombinaciju pomoćnih pedala te snažne baterije DRT postiže brzinu do 70 kilometara na sat, a jednim punjenjem baterije može prevaliti put i do 100 kilometara, ne računajući pedaliranje.

DRT ima putno računalo koje se koristi kao prekidač između manualnog ili automatskog tipa vožnje te istim kontrolira amortizaciju. Na gornjem dijelu okvira postoji i vodootporni dock za iPhone, tako da postoji direktan pristup potrebnom softveru kao što je navigacija.

I da, Trefecta DRT ima cijenu od 25,000 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti