Kad dođete u restoran i želite naručiti pizzu uvijek ćete se naći ispred problema koju pizzu odabrati, jer znamo da danas postoji barem 20-ak različitih vrsta pizza u svakom restoranu.

Lanac brze prehrane Pizza Hut izradio je koncept u kojem pokazuju kako izgleda možda budućnost naručivanja hrane. Iako sve skupa izgleda zanimljivo, postavlja se pitanje koliko je to zapravo efikasno i “ubija” li ovakav koncept klasičnu komunikaciju s ljudima, jer kao što se može vidjeti iz videa, vidljivo je kako se rješavaju nesporazumi između dviju osoba.

Ovakav koncept bi bio zanimljiv u restoranu gdje imate velik spektar izbora hrane i pića, pa možete virtualno proći kroz njih, pogledati koje su namirnice na pojedinoj hrani, možda dodati nešto svoje i na kraju sve skupa platiti putem smartphone aplikacije.

Sve u svemu, činjenica je da nas kad tad čeka sličan koncept, no do onda ja još uvijek više volim da osoblje dođe do mene, pita što želim, eventualno ih pitate za savjet i sve vam se lijepo servira na stol. 

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Izvor Adweek

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju