Ovo je Audijev futuristički automobil za sci-fi film Ender's Game

Frank Rimilli, glavni dizajner rekao je: 'Dizajniranje Fleet Shuttle Quattro mogao bih usporediti sa šivanjem odijela isključivo za jednu osobu.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 14.08.2013. / 18:12

Ovo je Audijev futuristički automobil za sci-fi film Ender's Game

Audi je prva njemačka kompanija koja je napravila automobil za znanstveno-fantastični celululoidni uradak, Fleet Shuttle Quattro biti će predstavljen 1. studenoga, kada je zakazana premijera Ender's Game filma u američkim kinima.

Nije novost da proizvođači automobila, pogotovo u posljednjih nekoliko godina pokušavaju donijeti spektakularne novitete, koji bi ih odvojili od konkurencije. Ali, Audi se prvi puta upustio u ovako nešto, izradu konceptualnog automobila koji je projektiran isključivo za potrebe filma. Fleet Shuttle Quattro zadržao je Audijeve linije, ali je zapravo u potpunosti prilagođen potrebama filma. To priznaju i u samoj kompaniji, jer nije tajna da su kod razvoja automobila usko surađivali sa Gavinom Hoodom, redateljem filma Ender's Game.

Frank Rimilli, glavni dizajner ovog konceptualnog automobila, otkriva: "Dizajniranje Fleet Shuttle Quattro mogao bih usporediti sa šivanjem odijela isključivo za jednu osobu, po narudžbi. Tako smo i mi, poput krojača, nastojali automobil prilagoditi zahtjevima filma, ali u isto vrijeme osigurati Audijev "touch" i čuvati linije našeg branda. Ovaj automobil je, mislim, u tome uspio, a ujedno je kombinacija futurističkog dizajna i revolucionarne tehnologije". I dok Audi nije objavio nikakve "spoilere" za prezentaciju ovog automobila, Fleet Suttle Quattro može se nakratko vidjeti u traileru za Ender's Game. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti