Ovo je inovacija koja će vas oduševiti

U doba kada su različiti modernih uređaji neizostavni dio života, svima je dobro poznata frustracija zbog nereda koji stvaraju punjači koji se povlače posvuda po kući.

Monika Nožić Monika Nožinić | 09.04.2015. / 13:35

Ovo je inovacija koja će vas oduševiti

U doba kada su različiti modernih uređaji neizostavni dio života, svima je dobro poznata frustracija zbog nereda koji stvaraju punjači koji se povlače posvuda po kući.

Punjači su za mnoge naporni i suvišni, a na Kickstarteru se pojavio projekt koji je idealno rješenje za sve one koji dijele ovo mišljenje.

SnapPower Charger je dodatak za utičnice koji je opremljen usb portom.

Ovaj uređaj ne prekriva utikače koji već postoje, a pruža dodatni izvor energije. Pri tome svojim jednostavnim dizajnom ne narušava izgled vašeg doma, prenosi Huffington post.

Budući da se preko usp porta telefoni, tableti i mnogi drugi uređaji mogu uključiti direktno, nema više potrebe za nezgrapnim adapterima koji su inače neophodni.

Kampanja je na Kickstarteru do sada prikupila čak 13 puta više nego što je bio prvobitni cilj. Projekt do sada podržalo više od 10 000 ljudi, a vjerojatno će se još njih pridružiti do 15. svibnja, koliko traje akcija. 

Trenutna ponuda podrazumijeva da ćete, ako uplatite 16 dolara, svoj SnapPower Charger dobiti u kolovozu ove godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti