Ovo je mobitel kojemu će baterija trajati 46 dana!

Većina današnjih pametnih telefona vrlo je napredna u smislu snage i dizajna, ali baterija je i dalje jedan od najvećih problema.

Monika Nožić Monika Nožinić | 24.12.2014. / 15:05

Ovo je mobitel kojemu će baterija trajati 46 dana!

Većina današnjih pametnih telefona vrlo je napredna u smislu snage i dizajna, ali baterija je i dalje jedan od najvećih problema. Međutim, kompanija Lenovo tome bi uskoro mogla stati na kraj. Prema glasinama koje ovih dana kruže internetom, njihov će novi model P70t imati bateriju koja će trajati čak 46 dana!

No, da ne bi bilo zabune, bitno je napomenuti da se ova informacija odnosi na “standby” vrijeme telefona, tj. kada se telefon ne koristi. Bez obzira na to, ovaj će model zaista imati bateriju velikog kapaciteta, točnije 4000 mAh. Usporedbe radi, iPhone6 ima bateriju od 1810 mAh.

Osim baterije velikog kapaciteta, novi smartphone kompanije Lenovo posjedovat će “power-saving” tehnologiju koja će isključiti sve aplikacije koje rade u pozadini kada je uređaj zaključan, što će korisniku omogućiti iskorištavanje posljednjeg atoma snage baterije.

Još nekoliko informacija, koje su za sada poznate, ukazuju na to da će Lenovo P70t biti dimenzija 142 x 71.8 x 8.9 milimetara i težak 149 grama. Osim toga, ovaj će model imati ekran od 5 inča HD (720p) rezolucije, 64-bitni LTE procesor, proizvodit će se u dvije boje - crnoj i bijeloj i bit će namijenjen prvenstveno poslovnim korisnicima.

Foto: Broadbandchoices

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti