Ne moramo više govoriti da Kinezi proizvode moćne uređaje po vrlo niskim cijenama. Tržište smartphonea zadnjih godina eksponencijalno raste, a pojavljuju se novi igrači.

Jedan od njih je uleFone, 5.5 inčni Phablet zaslona 1280 x 720 piskela, kojeg krase moćne karakteristike poput 1.5GHz Quad Core procesora, 2GB RAM-a, podrška za Dual SIM, te nešto slabija baterija od 2600mAh.

Uz 64-bitni ARM Cortex-A53 procesor, uleFone dolazi sa stražnjom kamerom od 13MP, te prednjom od 8MP, što će biti više nego dovoljno kako bi zabilježili sve vaše trenutke. Uređaj može snimati video u rezoluciji 1080p na 60 frameova, te je kompatibilan s 4G mrežom.

Zvuk je također jedna od karakteristika koja ističe ovaj uređaj među ostalim, a da sve radi kako treba pobrinut će se Android 5.0 Lollipop. Uređaj dolazi u dvije boje, tamno plava i bijela, a sve ovo što ste ranije pročitali može se kupiti po cijeni od manjoj od 1,000 kuna ne gearbest.com. Cijena uređaja je 169.99 dolara, no uz kupon UBFPROCN, možete ga dobiti za 151.99 dolara. 

Od ovog uređaja ne možete očekivati završnu kvalitetu izrade kao kod premium telefona, no valja uzeti u obzir cijenu od 1.000 kuna i sve što dobijete uz njega. Ako se nas pita, ovo je vrijedan ulog!

Više informacija potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju