Ovo je pametni sat koji je ujedno i pametni telefon

Iako smo do sada mislili da je pametni sat jedno, a pametni telefon drugo, ova kompanija je stvari zamislila na drugačiji način.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.12.2016. / 12:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pomalo neobično, a opet funkcionalno, No.1 ima pametni sat koji je ujedno i pametni telefon. Zanimljivi koncept koji spaja dva uređaja može biti vrlo koristan s jedne strane. Naime, svi smo upoznati s pametnim satovima, ali još uvijek to nisu uređaji koji su vrlo korisni kad ih same koristimo, ako zanemarimo činjenicu da može pratiti korake, otkucaje srca, itd.

Kako bi smanjili trošak odnosno povećali funkcionalnost jednoga uređaja, No.1 je objavio svoj novi uređaj G7 koji služi i kao pametni telefon i kao pametni sat. Naravno, poruke na njemu ćete ipak malo teže pisati, no sasvim normalno možete obavljati pozive. Loša strana jest da je teže surfati internetom jer ipak ne raspolažete tolikim ekranom, no s druge strane, možete imati jedan ultimativan uređaj koji može obavljati dva zadatka.

Uređaj je malen i možete ga koristiti na zglobu ruke kao pametni sat ili jednostavno telefonirati — no moramo priznati da izgleda neobično naspram sve većih ekrana koje nude drugi proizvođači.

Bez obzira na sve, ovo je zasigurno jedan dobra ideja koja će se morati sama dokazati među korisnicima. Cijena je za sada nepoznanica, no više informacija o uređaju možete saznati na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti