Ovo su igračke za svakog gadgetomana

Sve više smo ovisni o gadgetima, bilo da pričamo o pametnim telefonima ili raznim igračkama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.07.2016. / 08:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kad jednom krenete gledati što se sve nudi na webshopovima, lista u vašoj košarici postaje sve duža. Razlog tome su dvije stvari. Prva je ta da su gadgeti zabavni i itekako korisni, a druga je da su prilično jeftini. Većina stvari čak se više isplati kupiti u Kini nego kod nas, a jedina prepreka u tome je što morate čekati, no ako na vrijeme naručite, možete uštedjeti nešto novaca.

Kada pričamo o gadgetima, ne mislimo samo na telefone, tablete i satove, već razno razne druge stvari kojih se ni ne sjetite da postoje. Primjerice, GPS koji locira vaš automobil, LED makeup zrcalo, naočale za popravljanje sitnih stvari koje mogu uvećati stvari do 25x, a koje imaju ugrađene LED svjetlo, itd.

Ovo su samo neki primjeri, no tu se mogu naći i dronovi s naočalama, mini DV kamera za automobil, kao i punjive baterije, LED svjetiljka, ribički štapovi, digitalni odašiljač za gitaru, RC avioni, Wifi/IR remote za upravljanje domom, pametni senzor za mjerenje temperature i vlage, razni adapter, čistači podova, digitalne vage, akcijske kamere i još mnogo raznih drugih stvari.

Naravno, sve su to stvari koje su od itekakve korisni, ovisno o situaciji u kojoj se nalazite. Primjerice, ako želite dron, to svakako možete naručiti online, ili GPS navigaciju, kao i brijači aparat, pa čak do toga da postoje i pametni senzori koje stavite na uho, a koji bi trebali spriječiti hrkanje — nismo probali, no bilo bi zanimljivo vidjeti kako to čudo radi.

Sve u svemu, gadgeta ima kakvih god vam srce želi, i trenutni “ljetni” popis možete pronaći na ovom linku.

Spomenimo još i promociju UMi London pametnog telefona o kojoj možete više pronaći na ovom linku, a radi se o 5-inčnom uređaju, s 1GB RAM-a, 8GB interne memorije, te vrlo naprednim ekranom. Cijena mu je svega 60 dolara, no ta akcija traje do 27. srpnja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti