Pametni sat samo za pripadnice ljepšeg spola

No.1 se zadnje vrijeme sve više drži pametnih satova, što u neku ruku ima logike.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.10.2015. / 19:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Od zadnjih nekoliko satova koje sam imao prilike probati, mogu reći da ova tehnologija napreduje ogromni koracima — i to u dobrom smjeru.

Danas, ne samo da imamo sve više mogućnosti pametnih satova već se tržište segmentira na proizvode za muškarce i žene. Appleov Watch drži nekakvu sredinu u tome, no i oni imaju dvije verzije, manju i veću uz to da se može naknadno kupiti remen koji više odgovara muškarcima odnosno ženama.

Činjenica jest da je ovo tržište zanimljivo svima, pa iako muškarci troše više novaca na gadgete, žene također sve više troše na gadgete, od mobitela pa do pametnih satova. Proizvodi namijenjeni njima svakako privlače pažnju, pa tako niti D2 nije drugačiji.

Iako žene neće previše zanimati karakteristike koje nudi D2, svakako valja spomenuti neke, poput primjerice kompatibilnošću s Androidom i iOS-om, raznim aplikacijama, poput praćenju otkucaja srca, koraka ili temperature, vodootpornošću kao i mogućnost da obavljate pozive sa samog sata.

Zanimljiva stvar je da D2 ima ugrađenu HD kameru koja može razlikovati fotografije i video, te može pratiti vaše fitness aktivnosti.

Cijena i dostupnost ovog uređaja za sada još je uvijek nepoznanica, no žene bi svakako mogle baciti oko na ovaj uređaj. Više informacija potražite na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti