Pametni telefon stvoren za ekstremne vanjske uvjete

Ovo definitivno nije pametni telefon za svakoga, no opet postoje ljudi kojima treba upravo ovakav uređaj.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.05.2016. / 15:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Blackview BV6000 je 4.7 inčni pametni telefon s HD zaslonom koji je namijenjen ljudima koji se bave poslovima u ekstremnim uvjetima. Bilo da to radite profesionalno ili iz hobija, mobitel koji je otporan na vodu, prljavštinu, prašinu, ogrebotine i udarce, a koji pritom ima dobru kameru te izdržljivu bateriju naći će svoju publiku.

BV6000 stvoren je da “preživi” i one najgore vanjske uvjete, što pokazuje njegov prvi izgled — robusnost. Kao i svaki moderan uređaj tako i ovaj ima dobru kameru od 13MP, NFC čip, te unaprijeđeni GPS plus GLONASS koji će vam poslužiti pri planinarenju. Osim toga, ovaj uređaj ima i senzor za atmosferski pritisak, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, te bateriju od 4200mAh.

Uređaj pokreće MT6755 2.0 osmerojezgreni COrtex-A53 procesor, te Android 6.0 Marshmallow s posebno prilagođenim korisničkim sučeljem. Sam uređaj dolazi u tri boje, “Sunshine Yellow”, “Violet black” te “Army green”.

Cijena uređaja je nešto više nego što smo očekivali pa tako BV6000 možete dobiti za 220 dolara, na što morate platiti carinu i PDV.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti