Doogee se sprema osvojiti i hrvatsko tržište

Pametne telefone Doogee karakterizira dugotrajna baterija i moderan dizajn, čime konkuriraju velikim svjetskim igračima.

Martina Čizmić | 25.09.2017. / 13:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatsko tržište pametnih telefona dobit će novog igrača – španjolsko-kineski brend Doogee. Njihovi pametni telefoni prisutni su na svjetskom tržištu već nekoliko godina, a među korisnicima su omiljeni jer ih karakterizira moderan dizajn i velika učinkovitost.

Prvi telefon kojim će se službeno predstaviti hrvatskim korisnicima jest Doogee MIX, pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira koji dolazi u verziji s 4 GB ili 6 GB RAM-a, Gorilla Glassom 5, dvojnom kamerom od 16 + 8 MP, masivnim RAM-om, jednostavnim korisničkim sučeljem, jasnim prikazom, dugim životnim vijekom baterije i modernim dizajnom.

Prije nekoliko dana u Pragu su predstavljeni i novi modeli koje bismo mogli uskoro očekivati i u Hrvatskoj. Tako modeli BL5000, BL7000 i BI11000 imaju zanimljiv dizajn i dugovječnu bateriju.  BL5000 ima nevjerojatnu bateriju od 5050 mhAh, a slijede ga novi modeli koji će doći s baterijama s još većim kapacitetom uz koje korisnicima više neće biti potrebni power bank punjači. Osim toga BL5000 je opremljen s 4 GB + 64 GB memorije, dvojnom kamerom od 13 MP, 5,5-inčnim FHD ekranom s 8 curves dizajnom.

Uz seriju BL, na tržištu će se pojaviti i model S60, vodootporni uređaj robusna izgleda, koji odgovara standardima IP68, čineći ga idealnim za ekstremne uvjete, osobe koje se bave ekstremnim sportom ili nekim težim fizičkim radom.

Cijena Doogee Mixa u Hrvatskoj se kreće oko 2000 kuna u slobodnoj prodaji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti