Park virtualne stvarnosti kroz koji će posjetitelji šetati s VR setom

Bukirajte karte i pripremite se za virtualnu avanturu života.

Monika Nožić Monika Nožinić | 20.11.2017. / 18:06

Foto: YouTube

Ako još niste donijeli odluku gdje provesti zimski odmor, mogli biste razmisliti o Kini u kojoj se sljedeći mjesec otvara pravi raj za tehnoljupce, ogromni tematski park virtualne stvarnosti u Guiyangu.

Park pod nazivom "East Valley of Science and Fantasy" dizajniran je kao znanstveno-fantastični svijet koji će se moći gledati kroz VR filtere. Kako piše na stranici parka, posjetitelji će u ovom svijetu imati priliku obilaziti VR rekreacijske dvorane, kinodvorane, restorane i dječje prostorije.

U parku je već postavljeno nekoliko zgrada koje izgledaju kao svemirske letjelice i statua robota visine 53 metra. Sve u svemu, park izgleda vrlo impresivno i bez VR filtera.

East Valley of Science and Fantasy bit će otvoren u prosincu, a njegova izgradnja stajala je 1,5 milijardi dolara. Prilikom ulaska u park posjetitelji će dobiti VR headset kroz koji će moći istraživati prostor parka, upoznavati izvanzemaljske vrste ili voziti VR vlakove smrti.

Oni koji žele biti među prvim posjetiteljima kineskog parka virtualne stvarnosti, svoje karte već sada mogu rezervirati online na mrežnoj stranici parka eastscience.com.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti