Pentagon napokon priznao da je pronašao ostatke NLO-a i provodio testiranja na materijalu koji ima nevjerojatne sposobnosti

Klupko oko NLO misterija sve se više odmotava. Pentagon je priznao da je pronašao ostatke NLO-a i na njima provodio testiranja, a navodno su to ostaci pronađeni u Roswellu 1947. godine.

Branimir Vorša | 10.02.2021. / 13:51

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Američki Pentagon priznao je da je pronašao ostatke NLO-a te da je provodio testiranja na tim futurističkim materijalima. Tako barem tvrdi samoprozvani stručnjak za NLO-e Tony Bragaglia, koji već dugi niz godina istražuje NLO fenomene i koji je dosad bio spominjan u nekoliko knjiga na tu temu, ali i u stranim medijima, uglavnom tabloidnog tipa.

Bragaglia tvrdi da su dokumenti koje je Pentagon učinio dostupnima prema američkoj uredbi o slobodnom pristupu informacijama (FOIA) vezani zapravo za komade metala pronađene na mjestu pada NLO-a u Roswellu davne 1947. godine.

Prema istim dokumentima, kojim je Bragaglia tek nakon više od tri godine dobio pristup jer je još 2017. godine podnio zahtjev za slobodan pristup informacijama američkom ministarstvu obrane, taj NLO stručnjak tvrdi da je riječ o materijalima koji su jedan čitav kvantni skok iznad danas poznate i dostupne tehnologije čovječanstva.

Na svojoj internetskoj stranici Bragaglia je podijelio i poveznice na sve odgovore koje je dobio od američke vojno-obavještajne agencije (DIA).

U pismu od 8. siječnja ove godine dobio je tek djelomičan odgovor na zahtjev za pristup svim informacijama o rezultatima testiranja NZP (neidentificirani zračni fenomen, odnosno službeni naziv koji američka vlada koristi za NLO) materijala iz Bigelow Aerospacea.

Bragaglia tvrdi, prema dokumentima kojima je dobio pristup, da ti materijali možda posjeduju moć učiniti druge stvari nevidljivima, "komprimirati" elektromagnetsku energiju te čak i usporiti brzinu svjetlosti.

Nadalje, na svojoj internetskoj stranici piše kako su ti materijali predani kompaniji koja radi za vojsku na analizu i skladištenje u za to "specijaliziranim objektima".

Nevjerojatno, dio informacija koje su objavljene u tim dokumentima govori o materijalu s mogućnošću vraćanja oblika u prvobitno stanje, baš poput ostataka takozvanog memorijskog metala pronađenog u padu NLO-a u Roswellu 1947. godine, tvrdi Bragaglia.

Iako je većina izvješća zacrnjena, možemo steći uvid da te tehnologije predstavljaju doslovan kvantni skok iznad svojstava svih postojećih materijala poznatih čovjeku, piše Bragaglia.

Nadalje ističe da se u informacijama koje je dobio putem FOIA zahtjeva zapravo nalaze izvještaji koji se odnose na ono što je naučeno iz analize ostataka NLO-a te kako se te spoznaje mogu primijeniti u budućnosti, ali među tim informacijama ne nalaze se i detalji o samim ostacima.

Bragaglia priznaje da se u informacijama kojima je dobio pristup ne nalazi puno toga što je tražio, poput fizičkog opisa materijala i njegova kompozicija, otkud dolazi te imena znanstvenika koji su ga proučavali. Te informacije ostale su tajne.

Objavljeni dokumenti pomažu u informiranju o potencijalnim aplikacijama tih materijala, ali ne nude dublji uvid u to od čega se točni ti ostaci sastoje. Govori se o "nedavnim eksperimentima" koji omogućuju nove koncepte i teoretske razvoje koji mogu rezultirati nastankom novih materijala, piše Bragaglia.

Bragaglia isto tako navodi i svjedočanstva 40 svjedoka koji tvrde da se materijal nalik metalu, koji je pronađen na mjestu pada NLO-a u Roswellu, sam vraća u prvobitni oblik nakon što ga se presavine ili deformira.

Otprilike 154 stranice iz pet dokumenata koji sadrže konkretnije odgovore na Bragaglin zahtjev ostalo je nedostupno. Američka vojno-obavještajna agencija (DIA) zasad nije dala svoj komentar.

Izvor: ufoexplorations.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti