Na konferenciji TP VISION LIVE 2022 predstavljeni su noviteti iz ponude Philipsovih uređaja koje na tržištu očekujemo tijekom ove godine. Pored nove serije sportskih slušalica iz serije Philips Sound, prvi put u sklopu ovog brenda predstavljeni su i prijenosni bluetooth zvučnici - modeli Philips S4807 i S7807.

Serija Philips Sound, u sklopu koncepta Philips Go, sadrži niz modela slušalica dizajniranih za aktivne korisnike, a na razvoj i dizajn nove serije utjecala je i suradnja s vodećim svjetskim biciklističkim i klizačkim timom Jumbo Visma te njihovo profesionalno iskustvo korištenja slušalica.

Philips A7507 (Foto: Philips)

Za novi model slušalica Philips A7507 iz ove tvrtke kažu da je namijenjen korištenju tijekom sportova visokog intenziteta, bilo da je riječ o bučnoj teretani, trčanju vani ili planinarenju po vjetrovitom okruženju. Zahvaljujući novom ANC Pro sustavu moguće je odabrati opciju potpune izolacije vanjskog zvuka i potpuno se posvetiti zvuku iz slušalica, kao i odabrati mogućnost smanjenja buke vjetra.

Baterija slušalica može izdržati osam sati reprodukcije, a samo 15 minuta punjenja baterije dovoljno je za jedan sat reprodukcije, dok je s kućištem omogućen dodatni 21 sat punjenja. Od ostalih zanimljivosti ovog modela treba spomenuti stabilizatore za slušalice i krilca za uši u različitim veličinama slušalica.

Novi bluetooth zvučnici dijele istu filozofiju dizajna kao i sportske slušalice Philips nudeći robusnost i otpornost na vodu, udobni su i jednostavni za nošenje, uz poznatu kvalitetu zvuka. S obzirom na to da je dizajn otporan na prašinu i vodu, mogu se koristiti u svim uvjetima. Moguće ih je uparivati s drugim setom zvučnika pružajući stereo zvuk.

Philips S7807 (Foto: Philips)

Dimenzije zvučnika Philips S7807 iznose 104 x104 x 288 mm, a izlazna snaga je impresivnih 40 W uz vrijeme reprodukcije od 24 sata. Ovaj se zvučnik može koristiti i za punjenje drugog kompleta djelujući kao punjač od 50 mAh. Manji, kompaktniji model Philips S4807 u dimenzijama 70 x 70 x 169 mm nudi kvalitetan zvuk uz vrijeme reprodukcije od 12 sati i snagu od 10 W.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju