Philips Sound predstavio novi model slušalica i prijenosne zvučnike

Prvi put u sklopu brenda Philips Sound predstavljena su i dva modela prijenosnih bluetooth zvučnika.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 28.01.2022. / 12:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na konferenciji TP VISION LIVE 2022 predstavljeni su noviteti iz ponude Philipsovih uređaja koje na tržištu očekujemo tijekom ove godine. Pored nove serije sportskih slušalica iz serije Philips Sound, prvi put u sklopu ovog brenda predstavljeni su i prijenosni bluetooth zvučnici - modeli Philips S4807 i S7807.

Serija Philips Sound, u sklopu koncepta Philips Go, sadrži niz modela slušalica dizajniranih za aktivne korisnike, a na razvoj i dizajn nove serije utjecala je i suradnja s vodećim svjetskim biciklističkim i klizačkim timom Jumbo Visma te njihovo profesionalno iskustvo korištenja slušalica.

Za novi model slušalica Philips A7507 iz ove tvrtke kažu da je namijenjen korištenju tijekom sportova visokog intenziteta, bilo da je riječ o bučnoj teretani, trčanju vani ili planinarenju po vjetrovitom okruženju. Zahvaljujući novom ANC Pro sustavu moguće je odabrati opciju potpune izolacije vanjskog zvuka i potpuno se posvetiti zvuku iz slušalica, kao i odabrati mogućnost smanjenja buke vjetra.

Baterija slušalica može izdržati osam sati reprodukcije, a samo 15 minuta punjenja baterije dovoljno je za jedan sat reprodukcije, dok je s kućištem omogućen dodatni 21 sat punjenja. Od ostalih zanimljivosti ovog modela treba spomenuti stabilizatore za slušalice i krilca za uši u različitim veličinama slušalica.

Novi bluetooth zvučnici dijele istu filozofiju dizajna kao i sportske slušalice Philips nudeći robusnost i otpornost na vodu, udobni su i jednostavni za nošenje, uz poznatu kvalitetu zvuka. S obzirom na to da je dizajn otporan na prašinu i vodu, mogu se koristiti u svim uvjetima. Moguće ih je uparivati s drugim setom zvučnika pružajući stereo zvuk.

Dimenzije zvučnika Philips S7807 iznose 104 x104 x 288 mm, a izlazna snaga je impresivnih 40 W uz vrijeme reprodukcije od 24 sata. Ovaj se zvučnik može koristiti i za punjenje drugog kompleta djelujući kao punjač od 50 mAh. Manji, kompaktniji model Philips S4807 u dimenzijama 70 x 70 x 169 mm nudi kvalitetan zvuk uz vrijeme reprodukcije od 12 sati i snagu od 10 W.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti