Pogledajte kako UHANS-ov A101 izgleda iz prve ruke

UHANS je definitivno jedno ugodno iznenađenje na tržištu pametnih telefona.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.08.2016. / 20:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

UHANS, ne toliko poznat brand, prilično se dobro snašao na tržištu pametnih telefona. Odlična PR strategija, odlična cijena i dobre performanse uređaja mogu se stopiti u jednu cjelinu koja pomalo polučuje uspjehom.

Tržište pametnih telefona je težak sektor poslovanja, no neki se brandovi trude napraviti nešto drugačije i dovoljno dobro. UHANS je svu svoju energiju usredotočio na svoj model A101, koji nosi slogan “A tribute to Nokia”, a kojima kompanija želi dati najbolje moguće performanse za najmanju moguću cijenu. Naime, za 70 dolara UHANS nudi 1GB RAM-a, 8GB interne memorije, 5 inčni zaslon, 5MP stražnju kameru, 2450mAh bateriju i Android 6.0, spomenimo samo neke stvari.

Osim toga, kada smo već kod cijene, UHANS je odlučio dodatno spustiti cijenu na 60 dolara uz kupon koji se može pronaći na njihovoj stranici, no valja znati da akcija traje do 22. kolovoza.

Kompanija je objavila video u kojem su pokazali kako izgleda UHANS iz prve ruke, tako da možete dobiti dojam o brzini koju pruža ovaj uređaj iako ima 1GB RAM. Moramo priznati da dizajn nije u skladu s premium uređaja, no to se niti ne očekuje od uređaja kojem je cijena svega 60 dolara.

Za one koji žele nešto jeftino i pouzdano, vjerujemo da je ovo dobar uređaj i da ne trebate tražiti dalje do daljnjeg. Ukoliko vas interesira više detalja, posjetite njihovu stranicu i saznajte sve što vas interesira.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti