Pogledajte trailer za treći nastavak Hangovera

Phil, Doug, Stu i Alan kreću u svoju zadnju pustolovinu u trećem nastavku Hangovera. Službeni trailer dijelom otkriva dio radnje, točnije, selidbu i prestanak druženja na Tajlandu i vraćanje na početno mjesto zločina, Las Vegas.

Zimo Zimo Mario Breljak | 08.03.2013. / 10:25

Pogledajte trailer za treći nastavak Hangovera

Phil, Doug, Stu i Alan kreću u svoju zadnju pustolovinu u trećem nastavku Hangovera. Službeni trailer dijelom otkriva dio radnje, točnije, selidbu i prestanak druženja na Tajlandu i vraćanje na početno mjesto zločina, Las Vegas. Pretpostavljamo da se opet očekuje luda zabava koja će završiti poznatim mamurlukom i gubitkom pamćenja svih sudionika, pa im na odmet ne bi loše došla i nova tableta iz radionice kineskih znanstvenika koja pomaže u borbi protiv nuspojava uzrokovanih pretjeranom količinom alkohola.

Mr. Chow, ovaj put se prikazuje, vjerovali ili ne s odjećom na sebi, dok vođa „wolfpacka“ Alan pokazuje svoje druge talente, pjevanje opere. Čak je i poster humorističnog sadržaja ismijavajući najpoznatijeg čarobnjaka Harryja Pottera, koji je za svoj zadnji nastavak također imao naslov „It all ends“. Najbolje da pogledate najavu filma i pripremite se za odličnu komediju koja u hrvatska kina dolazi 30. svibnja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti