Pogledajte zašto je ovo “uređaj bez granica”

Zašto ovaj uređaj nazivamo “bez granica” je zapravo vrlo jednostavna formula, a o čemu se radi pročitajte u nastavku.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.05.2016. / 17:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kada kažemo “uređaj bez granica” govorimo o uređaju čije prostranstvo na ekranu gotovo da seže u beskonačnost. Naravno, to nije fizički tako, no ovaj uređaj ima ekran doslovno, od ruba do ruba. Osim što je Ulefone napravio uređaj koji gotovo da nema rubova, ovaj model koji nosi naziv Future, dolazi i s prilično impresivnim karakteristikama.

Naime, Ulefone Future ima čak 4GB RAM-a, 5.5-inčni zaslon u FHD rezoluciji, osmerojezgreni procesor na 1.95GHz, 32GB interne memorije proširive pomoću Micros SIM i Nano SIM kartice, te vrlo kvalitetnu prednju kameru od 5MP, odnosno stražnju od čak 16MP s dvostrukom LED bljeskalicom.

Ulefone Future je uređaj koji prati trendove pa tako ima novi Type-C konektor, te čitač otisaka prstiju koji se nalazi s bočne strane, nešto što dosad nismo navikli vidjeti na pametnim telefonima, a koji omogućuje još jednostavnije otključavanje uređaj. Osim toga, Ulefone Future sam po sebi radi s uređajima za virtualnu stvarnost koja će vam omogućiti jedno posve novo iskustvo korištenja.

Na kraju, cijena samog uređaja nije pretjerano visoka, pa se tako uz malo sreće može nabaviti po cijeni od 200 dolara (ako uspijete upasti sutra među prvih 80 kupaca dnevno ili po 240 dolara od 5. svibnja pa sve do 25-og nakon čega će cijena porasti na 270 dolara. Sve u svemu, uređaj obećava mnogo, stoga kreditne kartice u ruke i iskusite svoju sreću već sutra.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti