Pokemon Go sljedeće godine stiže na iOS i Android platforme

Otkako je Nintendo promijenio politiku poslovanja i objavio da će početi izdavati manji broj igara i za mobilne platforme, nakon Pokemon Shuffle, iz ovog popularnog serijala stiže još jedna igra za iOS i Android platforme.

Monika Nožić Monika Nožinić | 11.09.2015. / 09:23

Pokemon Go sljedeće godine stiže na iOS i Android platforme

Otkako je Nintendo promijenio politiku poslovanja i objavio da će početi izdavati manji broj igara i za mobilne platforme, nakon Pokemon Shufflea, iz ovog popularnog serijala stiže još jedna igra za iOS i Android platforme.

Igra će se zvati Pokemon Go, a na razvoju radi Niantic Labs, poznatiji po mobilnoj virtualnoj igri proširene stvarnosti - Ingress, a isti će se koncept primijeniti i na igri Pokemon Go.

Pokemon Go sljedeće godine stiže na iOS i Android platforme

Igrači će moći trenirati, hvatati i boriti se s Pokemonima koji će se nalaziti u stvarnom svijetu, a informacije o njihovoj lokaciji bit će dostupne putem mobilnog uređaja.

Zajedno s igrom bit će lansirana i narukvica Pokemon Go Plus, koja će s vašim mobilnim uređajem biti povezana putem Bluetootha i koja će svijetliti i vibrirati u slučaju da se igrač nalazi u blizini Pokemona.

Igra će biti dostupna za besplatno preuzimanje, a očekujemo ju 2016. godine. U slučaju da vam koncept igre zvuči pomalo zbunjujuće, tu je i prvi trailer koji bi trebao razjasniti stvari.

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti