Pokrenuta online platforma za prodaju domaćih proizvoda na području cijele Hrvatske

Locavore na jednom mjestu okuplja sve proizvođače koje kupci mogu pretraživati na različite načine, pa i na osnovu mikro-lokacije na kojoj se kupac nalazi.

Martina Čizmić | 27.03.2020. / 15:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uslijed krize ponude i opskrbe domaćih poljoprivrednih proizvoda uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 diljem svijeta, pa tako i Hrvatske, pojavio se opravdan strah kupaca za nestašicom i nemogućnošću kupnje kvalitetnih i lokalno uzgojenih namirnica.

Kako bi doskočili ovom problemu i potaknuli korištenje sigurnih – digitalnih alata, uspostavljena je jedinstvena besplatna web platforma koja omogućuje kupnju i promociju domaćih proizvoda naših OPG-ova. Radi se o online destinaciji koja ima za cilj okupiti sve domaće proizvođače na području cijele Hrvatske kako bi u konačnici kupcima omogućili jednostavan pregled ukupne ponude i kontakt s proizvođačima radi dogovora oko ostvarenja kupnje i dostave. Na taj način, platforma Locavore istovremeno rješava probleme OPG-ova, koji uslijed odluka o ograničavanju prodaje te međugradskog kretanja imaju otežano poslovanje, ali i probleme kupaca kojima je onemogućeno kretanje u potrazi za domaćim i autohtonim proizvodima.

Locavore.hr je poseban po tome što na jednom mjestu okuplja sve proizvođače koje kupci mogu pretraživati na različite načine, pa i na osnovu mikro-lokacije na kojoj se kupac nalazi. 

Želja nam je solidarizirati se s brojnim malim lokalnim proizvođačima koji su, kao i većina poslovnih subjekata, pogođeni nenadanom krizom i obustavom prodaje. locavore.hr/ im nudi jednostavan način prodaje i kreiranja jedinstvenog profila na našoj platformi, a sve u cilju prodaje i promocije, ističu osnivači te pozivaju proizvođače i OPG-ove da im se pridruže.  

Pozivamo kupce da podrže domaće proizvođače putem ove platforme te tako osiguraju zalihu kvalitetnih, domaćih proizvoda za zdraviji i otporniji imunitet koji nam je svima potreban u ovim vremenima, ističu iz Locavore. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti