Svi se mi u manjoj ili većoj mjeri bojimo neuspjeha, to je jednostavno usađeno u ljudsku prirodu, ali kada pogledajte ovaj video možda i vi promijenite odnose prema – sebi.

Rušenje vlastitih strahova oduvijek je bilo najteže, suočavanje s neuspjehom također, postoje mnoge tehnike koje nas pokušavaju naučiti da je neuspjeh sastavni dio puta prema uspjehu. Kako „nabildati“ vlastito samopouzdanje, pitanje je na koje se odgovor traži konstantno, ali kada shvatimo da ne postoji unificirani odgovor, biti će nam lakše. Ovaj video koji je pripremio portal BuzzFeed pokušaj je da se inspirirate u samo 67 sekundi, a hoće li u tome uspjeti, opet ovisi o svakome od nas ponaosob. Putovanje prema uspjehu nikada nije, a ni neće, bilo lagano, jednostavno i brzo, ali ako ne krenete, nemate nikakve šanse da stignete na cilj uspjeha. 

Nama se čini da je poprilično dobro složen, zato smo ga i odlučili podijeliti s vama. Jednostavno i brzo nudi vam epizode „bogatih i slavnih“ za koje možda niste znali, a koje se dotiču njihovih neuspjeha, poslovnih padova i propalih vizija, koji ih nisu spriječili da na kraju postanu – idoli milijardama. Važno je otisnuti se na pučinu, jer kao što to kaže jedan od citata s početka videa „brodovi su najsigurniji u luci, ali brodovi nisu napravljeni da bi bili u lukama“... Prevedeno, ponekad, vrlo često, možda i uvijek, potrebno je preuzeti rizik i otisnuti se na nesigurnu pučinu, iako ne znamo što nas tamo čeka... 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju