Ponude mobilnog interneta za prepaid korisnike

Idete na more ili možda već jeste, a želite ostati u toku sa aktualnim vijestima putem vašeg smartphonea? Evo što nude hrvatski telekom operateri.

Zimo Zimo Zimo | 21.07.2011. / 13:29

Ponude mobilnog interneta za prepaid korisnike

Idete na more ili možda već jeste, a želite ostati u toku sa aktualnim vijestima putem vašeg smartphonea? Evo što nude hrvatski telekom operateri.

Dakle, odlučili ste spakirati putnu torbu, natankati auto i pravac more.

No internet u kafićima je skup, pa tako neki čak naplaćuju i po 30kn sat vremena korištenja istog. Precijenjeno!

No sretni ste ukoliko naletite na neku otključanu WiFi mrežu ili možda besplatni WiFi u nekom od lokalnih kafića, ali problem je u tome što kad odete 30m dalje ponovo ste ostali bez interneta.

Dakle potreban vam je mobilan internet kako biste slali slike s plaže, pratili vaš Twitter i Facebook ili pisali nešto na Tumblr.

Dali smo si truda pa smo izdvojili sve aktualne ponude hrvatskih mobilnih operatera, jer znamo, svi smo nekad lijeni ići tražiti najpovoljnije ponude.

Ove ponude odnose se na prepaid korisnike, a ukoliko želite da istu napravimo i za korisnike s pretplatom ostavite nam komentar ispod. Prepručamo i da pročitate uvijete korištenja svakog od operatera!


1. Vipnet


Po cijeni od 15kn dobivate 50mb podatkovnog prometa u S paketu, odnosno za 30kn dobivate 200MB u L paketu. Ukoliko koristite ovaj podatkovni promet pripazite, jer nakon isteka od 30 dana, VIP ne isključuje ovu tarifu već počinje naplaćivati po cijeni od 5.96kn za svakih potrošenih 100kb. Ukoliko želite uključiti ovu tarifu pošaljite 'SURFS' odnosno 'SURFL' na broj 792. Napomenimo samo da se SMS naplaćuje prema redovnom cjeniku i ne zaboravite isključiti tarifu nakon što je više ne želite koristiti slanjem SMS '-SURF' na broja 792. Vipnet također nudi internet tarifu pa tako za 10kn možete bezbrižno neograničeno surfati 24h. Napomenimo samo da se veza nakon potrošenih 1GB smanjuje na 64kbps.


2. Hrvatski Telekom


Operater sa najvećim brojem korisnika nudi 30MB, 150MB, 500MB odnosno 1GB za 10, 20, 50 odnosno 75 kn mjesečno. HT prijenos od 100kB naplaćuje 0.10kn. Usluga se aktivira tako da pošaljete 'A' na broj 3636, a zatim možete slijediti upute koje su vrlo jednostavne. Ono što bi još izdvojili kod ovog operatera jest opcija 'Internet Dan' koja omogućuje neograničeno surfanje, odnosno brzina prijenosa podataka se nakon 1GB smanjuje na 64kbps. Opcija vrijedi samo za 24h i cijena joj je 10kn. Odlična tarifa ukoliko nosite vaš posao sa sobom na more.


3. Tele 2


Sve popularniji mobilni operator Tele 2 također ima zanimljivu ponudu za korisnike koji žele koristiti internet na mobilnim uređajima. Slanjem poruke sa ključnom riječi na 888 možete aktivirati paket XS, S, M i L, a detalji svake od tarifa su opisane na slici iznad. Nadoplaćeni iznosi za pakete S, M ili L mogu biti korišteni isključivo za podatkovni promet u roku od 30 dana. Za provjeru stanja aktiviranog paketa, ukucajte na svom mobitelu *130# i pritisnite tipku za pozivanje. Nakon što potrošite podatkovni paket, isti će biti automatski isključen.


4. Bonbon


Bonbon vam omogućuje razne kombinacije usluga, dakle možete odabrati želite li više koristiti internet promet koji dolazi u tri paketa, odnosno 50MB, 300MB i 1 GB, pa tako možete uslugu iskombinirati sa SMS-om i razgovorima, dakle odabirete ono što najviše koristite. Također Bon bon nudi i Internet SIM karticu koja vam omogućuje primanje i slanje SMS, a koja košta 10kn, te za dodatnih 3kn imate 300MB podatkovnog prometa. Putem ove opcije nije moguće primanje poziva i obavljanje istih.


5. Tomato


Tomato ima nešto manje mogućnosti mobilnog pristupa internetu, pa tako u Top Tarifi za 90Kn Tomato nudi 500 minuta prema svim mrežama, 500 SMS te 500 Mb podatkovnog prometa. Broj preostalih minuta u Top tarifi besplatno možete provjeriti pozivanjem koda *106*04#, broj preostalih SMS poruka možete provjeriti na *107*04#,  a broj preostalih megabajta slanjem besplatne SMS poruke sadržaja MB na broj 5999. Tarifa se uključuje slanjem SMS-a sa sadržajem TOMATO na 4999. Koristite li već nešto od ovih tarifa? Koja vam se čini najboljom?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti