Popusti još nisu gotovi, sniženja i do 70%

Iako je 11. studeni bio velik dan za webshopove diljem svijeta, pronašli smo nešto novih akcija kao tzv. “post 11.11.”.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.11.2016. / 08:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pametni telefoni, tableti, TV boxevi, robotski čistači, akcijske kamere, pametne narukvice, gadgeti za jačanje mišića, dronovi, slušalice, laptopi, PC računala, projektori, tipkovnice, miševi i ruteri samo su dio ponude koje se mogu pronaći na ovom linku.

Raznorazni bežični zvučnici i mikrofoni, te studijske slušalice dobro će doći ukoliko se bavite glazbom, a ako se pak bavite dronovima, možete pronaći i takve stvari, dok ima ponešto i za programere, poput DIY Raspberry PI Model 3B za 36 dolara ili možda neki od 3D printera.

Sve u svemu, može se reći da na ovim sniženjima možete pronaći doslovce sve od ‘igle do lokomotive’ po cijenama sniženim i do 70%, što nas uvijek veseli.

Iako su nama više zapeli za oko gadgeti poput Raspberry PI-a, ovdje ima i raznih gadgeta za kontroliranje vašeg zdravlja, što može biti od velike koristi, jer svjesni smo svi činjenice da se krećemo prema vremenima u kojima razni gadgeti znaju o nama više nego mi sami.

Uglavnom, cijelu ponudu možete pronaći na ovom linku i vjerujemo da ćete barem neku sitnicu pronaći za sebe, jer ovakve akcije se definitivno ne propuštaju!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti