Povratak u školske klupe uz gadgete po 1 dolar

Polako se moramo pripremiti za realnost, neki u urede, neki u školske klupe, a postoji i dobar razlog zašto to i nije tako loše.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.08.2016. / 19:47

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako djeca obožavaju ljetne praznike, realnost jest da se uskoro vraćaju u školske klupe. Kako bi čim lakše prešli s praznika u školsku rutinu, možda im možete pomoći uz poneki gadget.

Webshopovi ovih dana vrve raznim “školskim” akcijama, pa se tako mogu pronaći gadgeti kojima se cijene kreću od svega 1$. Da dobro ste pročitali, za 1$ možete nabaviti neke jednostavnije stvari poput privjeska za ključeve sa alarmom koji se uključuje na zviždanje, torbice za slušalice, dok za koji dolar više možete dobiti čak i pametne narukvice, zaštitu za mobitel za vodu, bluetooth receiver za auto ili čak neke pametne satove.

Da bi stvar bila zanimljivija, ova akcija “povratak u školu” omogućuje i kupone za ozbiljnije gadgete poput pametnih telefona, tableta ili dronova, pa tako uz jedno dijeljenje na društvenim mrežama možete dobiti kupon kojim ćete dodatno spustiti cijenu. 

Za one sretnije, možete čak dobiti navigaciju za samo 1$, a spomenimo kako je redovna cijena uređaja 54 dolara. 

Ostali, koji žele veći izbor mogu birati između raznih brandova pametnih telefona i pametnih satova od onih srednje skupih pa do onih jeftinijih.

Sve u svemu, ponuda je prilično široka, stoga možete posjetiti ovaj link i vidjeti ukoliko možete pronaći nešto za sebe.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti