PowerLite - eksterna bljeskalica i baterija u jednom!

Ako ste u potrazi za prenosivom bljeskalicom koja bi vam pomogla da poboljšate svoje fotografije, onda za vas na tržištu ima nekoliko zanimljivih opcija.

Monika Nožić Monika Nožinić | 20.01.2015. / 14:00

PowerLite - eksterna bljeskalica i baterija u jednom!

Ako ste u potrazi za prenosivom bljeskalicom koja bi vam pomogla da poboljšate svoje fotografije, onda za vas na tržištu postoji nekoliko zanimljivih opcija. Jedna od njih uskoro bi mogla biti uređaj naziva PowerLite.

To je trenutno Kickstarter projekt kojemu je, naravno, potrebno financiranje, a ono što ga čini zanimljivim je da će biti, ne samo bljeskalica za kameru, već će u isto vrijeme puniti bateriju pametnog telefona.

Njegov tvorac tvrdi da PowerLite sadrži 14 LED-ova koji će moći dati 630 lumena. LED osvjetljenje će se moći kontrolirati direktno preko smartphonea putem prateće aplikacije pa će korisnici moći sami odabrati i željenu razinu osvjetljenja.

Također, PowerLite je opremljen baterijom kapaciteta 1600mAh koja osigurava energiju za bljeskalicu i neke druge izvanredne potrebe. Jedna verzija bit će kreirana za iOS, zahvaljujući Lighting kabelu, dok će druga biti kreirana za Android i povezivat će se USB kabelom.

Foto: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti