Danas je zasigurno velik dan za Everbuying, webshop koji nudi razne gadgete, stvari koje bi nam dobro došle u životu i neke stvari za koje nismo ni znali da postoje. Od danas, 9. svibnja pa sve do 14. svibnja na njihovim stranicama možete pronaći super povoljne cijene svega i svačega, od mobitela, tableta, pametnih satova, baterija, fotoaparata, kamera, slušalica, projektora, raznih igračka poput dronova, automobila na daljinski upravljač, helikoptera, pa čak i nekih sitnica za kuhinju.

Doista, izbor je nevjerojatan a tako su i cijene, što valja uzeti u obzir s obzirom da slave rođendan, no to nije sve. Za one koji ipak imaju malo sreće ili vole igre na sreću, iz kompanije su pripremili i nagradnu igra o kojoj više možete pročitati na njihovim službenim stranicama.

Što se tiče samih cijena, možete pronaći primjerice pametne telefone snižene do čak 66%, što je moramo priznati vrlo lijepo od njih i još bolje za nas. 

Ako ste pak zadovoljni vašim telefonom, imate i tablet, možete pronaći neke sitnice za vaše računalo, poput SD kartice, projektor, TV Box, ili s druge strane naočale za virtualnu stvarnost.

Sve u svemu, cijeli popis i informacije o njihovoj 8-oj godišnjici možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju