Predavanje osmogodišnje djevojčice Mubaraku [VIDEO]

Unatoč pokušajima da ostane na vlasti Hosni Mubarak sve je više pod pritiskom građana od onih koji se bore za svoja prava na ulicama pa sve do onih najmlađih.

Zimo Zimo Zimo | 30.01.2011. / 23:30

Predavanje osmogodišnje djevojčice Mubaraku [VIDEO]

Unatoč pokušajima da ostane na vlasti, Hosni Mubarak sve je više pod pritiskom građana -- od onih koji se bore za svoja prava na ulicama pa sve do onih najmlađih.

Ova djevojčica imena Juiu dolazi iz Saudijske Arabije i stara je samo 8 godina, a u ovom videu prikazuje trenutnu situaciju koja se nalazi u Egiptu. Kroz snimku koja je osvanula na YouTubeu, djevojčica objašnjava realnost diktature predsjednika čije su odluke potaknule prosvjede.

Snimka koja je obišla svijet, zahvaljujući društvenim medijima, potaknula je mnoge na razmišljanje. Juiu na kraju govora ističe kako su čak i neki pripadnici policije svukli svoje odore kako bi se pridružili prosvjedima.

Iz dana u dana vijesti iz Egipta nas sve više šokiraju, no unatoč teškoj situaciji, razni tech blogovi pišu o načinu kako najlakše poslati informacije nakon što su im ukinuli internet i SMS. Svi žele znati istinu iz prve ruke, a ne iskrivljenu ili prikrivenu kakvu obično viđamo na TV-u.

Što mislite o Juju i općenito o stanju u Egiptu?

Via [boingboing.net]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti