Predstavljamo vam hrvatsku hosting tvrtku BSP Hosting

BSP Hosting je tvrtka koja se bavi pružanjem hosting usluga od 2010. godine, a koja posjedujemo vlastite servere koji svakodnevno “vrte” stotine stranica.

Zimo Zimo Promo članak | 01.09.2011. / 10:00

Predstavljamo vam hrvatsku hosting tvrtku BSP Hosting

BSP Hosting je tvrtka koja se bavi pružanjem hosting usluga od 2010. godine, a koja posjeduje vlastite servere koji svakodnevno “vrte” stotine stranica.

Cilj tvrtke je pružanje kvalitetnih usluga hostinga, pa će tako Vaše stranice biti dostupne 99,9 % vremena. Isto tako, osim dostupnosti, brinu se i o sigurnosti te brzini odaziva servera.


BSP Hosting serveri


Serveri su smješteni u 4 različita datacentra;

Nizozemska – Leaseweb

Hrvatska – Optima Telekom

SAD – DirectSpace

Njemačka –  Hetzner

Svi serveri bazirani su na Xeon i i7 procesorima što Vam omogućuje sigurnost i brzinu rada Vaših web stranica. Serveri posjeduju minimalno 8 GB RAM memorije te 1 TB HDD s RAID 1 0 hardwareom. Serveri su pod stalnim nadzorom profesionalaca koji se brinu o sigurnosti i brzini rada servera.


Tehnička podrška


Kvalitetna tehnička podrška je jedan od najvažnijih uvjeta prije kupnje hostinga kojeg trebate testirati. Prije kupnje hostinga pošaljite email pružatelju hosting usluga te provjerite koliko mu je vremena bilo potrebno da odgovori na isti.

Podrška BSP Hostinga radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu te 365 (366!) dana u godini. Jedini u Hrvatskoj garantiraju stalnu dostupnost tehničke podrške!


Uptime servera


Također, važno je istaknuti da najvažnija stvar jest uptime servera tj. vrijeme rada servera na kojemu su smještene Vaše web stranice. Web stranica treba biti dostupna 100 % vremena no to je nemoguće ispuniti jer serveri zahtjevaju povremen restart, nadogradnju softvera a događaju se i hardverski problemi koje je nemoguće predvidjeti. Preračunato u minute to je 525 600 minuta u jednoj godini, a iz tvrtke garantiraju dostupnost stranica 99,9 % vremena, odnosno 525 074 minuta godišnje!

Ukoliko to ne bude iz nekog razloga tako, BSP Hosting kaže: 'VRAĆAMO VAM NOVAC!'


Poslovna etika


Poštenje te odgovornost glavna su obilježja BSP Hostinga, a iz tvrtke Vam garantiraju pružanje kvalitetne te brze usluge iza koje odgovorno stoje. Pratite ih i na Facebooku!

Ako trebate hosting, znate gdje trebate ići!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti