Predstavljen novi inteligentni telefon Huawei Mate 10 PRO

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Mate 10 PRO inteligentnog telefona iznosi 5.999,00 kuna, dok je uređaj Mate 10 Lite dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.799,00 kuna.

Martina Čizmić | 30.11.2017. / 15:30

Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Hrvatska publika imala je priliku isprobati i saznati sve o prvom inteligentnom uređaju na tržištu koji je dostupan u slobodnoj prodaji i kod ovlaštenih operatera - Huawei Mate 10 PRO.

Okupljeni su saznali sve o uređaju koji integrira naprednu tehnologiju umjetne inteligencije kako bi korisnicima omogućio još kvalitetnije i bolje iskustvo korištenja.

Huawei Mate 10 PRO postao je naš najbrže prodavani uređaj u Europi te je time oborio sve prijašnje rekorde pred narudžbi u Zapadnoj Europi. Ovim velikim postignućem premašili smo sva naša očekivanja i interne ciljeve za čak 100 posto. U prva tri kvartala ove godine isporuke pametnih uređaja premašile su 100 milijuna primjeraka, što je za 19 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Kao vodeća tvrtka u proizvodnji pametnih uređaja na globalnoj razini, možemo se pohvaliti vrhunskim dizajnom i najbržim Kirin Al procesorom novog uređaja Mate 10, izjavio je Huawei regionalni direktor za Adriatic regiju Jackie Zhao.

Huawei Mate 10 PRO prvi je inteligentni telefon s ugrađenom umjetnom inteligencijom dostupan u Središnjoj i Istočnoj Europi. Dolazi s Huawei Kirin 970 čipsetom, mobilnom platformom za umjetnu inteligenciju s NPU koji se sastoji od osmojezgrenog CPU i 12-jezgrenog GPU. Nove komponente omogućavaju mu da zadatke izvršava do 25 puta brže i 50 puta efikasnije nego četverojezgreni Cortex A73 klaster CPU.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Mate 10 PRO inteligentnog telefona iznosi 5.999,00 kuna, dok je uređaj Mate 10 Lite dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.799,00 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti