Predstavljen program konferencije WebCamp Zagreb

Jednodnevna konferencija namijenjena developerima WebCamp danas je objavila službeni program za događanje koje će se održati 26. listopada u Kongeresnom centru Hypo Expo XII.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.09.2013. / 20:32

Predstavljen program konferencije WebCamp Zagreb

Jednodnevna konferencija namijenjena developerima WebCamp danas je objavila službeni program za događanje koje će se održati 26. listopada u Kongeresnom centru Hypo Expo XII.

WebCamp konferencija postala je pravo mjesto za okupljanje zaljubljenika u programiranje pa je tako službeno predstavljen program odnosno 24 predavanja koja će se odvijati u dva paralalna smjera.

“Od konferencije nas dijeli točno mjesec dana. WebCamp je mjesto na kojem (programski) jezik nije važan, svi mi učimo zajedno. Proširite horizonte, upoznajte kolege i kolegice iz regije, razmijenite iskustva, naučite o novim web tehnologijama i metodologijama. Zahvaljujući našim sponzorima, kao i prošle godine ulaznice su besplatne uz prethodnu rezervaciju, a kako bismo omogućili što većem broju posjetitelja dolazak ove godine smo u većem prostoru, kongresnom centru Hypo Expo XII”, izjavio je Miro Svrtan ispred organizacijskog tima WebCampa.

Ulaz na konferenciju je besplatan uz prethodnu prijavu putem sustava Entrio. Zainteresirani polaznici moći će već u ponedjeljak od 9:00 rezervirati svoju ulaznicu putem ovog linka..

Više o svemu možete saznati na službenim stranicama WebCampa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti