Predstavljen prvi televizor koji se može zarolati

LG je za 2018. godinu pripremio poseban televizor od 65 inča koji će vas oduševiti.

Monika Nožić Monika Nožinić | 14.01.2018. / 19:26

LG savitljivi OLED TV (Foto: LG) (Foto: LG)

LG je na ovogodišnjem CES sajmu predstavio prvi sklopivi televizor od 65 inča koji se može zarolati i za samo nekoliko sekundi složiti u malo kućište.

Do sada smo imali prilike vidjeti samo vodootporne i savitljive televizore, ali pitanje koje se postavlja je što će nam televizor koji može zarolati. Postoji više odgovora. Prije svega, LG se potrudio da ovaj televizor bude zaštićen kada se ne koristi. Kada je u svom kućištu, ovaj TV je u potpunosti siguran i zaštićen od svih utjecaja pa je odličan za one osobe koji imaju nestašnu djecu ili kućne ljubimce koji bi ga slučajno mogli oštetiti.

Drugi razlog je transport. Budući da se nalazi u malom kućištu, ovaj se televizor može s lakoćom premjestiti gdje god želite, a čak ga možete nositi sa sobom i na putovanja te na taj način uvijek uživati u kvalitetnoj slici. Ako ste poslovan čovjek koji puno putuje i koji u hotelskoj sobi želi imati savršeni užitak, sve što vam treba je prijenosno računalo i ovaj televizor koji ćete vrlo lako ponijeti sa sobom.

Televizor ima opciju pomoću koje možete podešavati njegovu veličinu, tako da ga ne morate uvijek u potpunosti izvaditi iz kućišta, već od njega možete napraviti zaslon po želji.

Za sada je napravljen samo prototip televizora, ali tvorci iz LG-a kažu da će se ovaj model brzo naći u prodaji, samo što će na prodajnom modelu kućište biti još manje i ljepše.

Cijena uređaja trenutno nije poznata, ali sigurni smo da ovakav televizor neće biti nimalo jeftin. Mi smo oduševljeni ovom idejom i jedva čekamo da se ovaj proizvod nađe na tržištu i da na sljedeće ljetovanje sa sobom napokon možemo ponijeti i televizor.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti