Predstavljena nova mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima

Čitatelji najjačeg news portala u zemlji, DNEVNIK.hr-a, najnovije vijesti odsad mogu pratiti putem nove mobilne aplikacije koja im donosi značajna unapređenja, novitete i potpuno je prilagođena njima

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 28.09.2021. / 15:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

'Razvojem nove DNEVNIK.hr mobilne aplikacije željeli smo postići intuitivan i brz pregled sadržaja, a čitateljima omogućiti što bolje korisničko iskustvo. Stoga aplikacija nudi cijeli niz mogućnosti personalizacije kako bi je svaki korisnik mogao prilagoditi svojim navikama i preferencijama. Upravo nam je zadovoljstvo korisnika bilo u fokusu kroz sve faze razvoja pa vjerujemo da ovom novom aplikacijom nudimo najbolje moguće iskustvo konzumacije sadržaja svih naših portala, od vijesti, sporta, showbiza, lifestylea do tehnologije i zabave',izjavila je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje pa čitatelji lako mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima, bilo da se radi o vijestima, galerijama ili video sadržaju. Aplikacija donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje, i to njihovim odabirom u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.

Dnevnik.hr piše povijest

Čitatelji također imaju i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju aplikacije – osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine fonta, mogu odabrati na koje teme žele biti pretplaćeni, tj. za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije ''Imaš priču?'' i sami mogu poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Voditelj odjela tehnike novih medija Nove TV Boris Šuran pojasnio je: Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a objedinjuje sve naše portale te na pregledan i vizualno atraktivan način korisniku olakšava svakodnevno čitanje vijesti. Izrađena je na najnovijim front tehnologijama i iskorištava sve prednosti mobilnih platformi, kako Androida, tako i iOS-a. Glavni cilj aplikacije je na jednostavan i lako razumljiv način korisnicima pružiti novo iskustvo konzumiranja svih naših sadržaja. Prednosti su prvenstveno jednostavnija prezentacija sadržaja svih portala na jednom mjestu, intuitivno kretanje kroz portale/kanale i povezanost cijelog sadržaja.

Portal koji je u srpnju proslavio i veliki 15. rođendan, ove je godine čak dvaput pisao povijest – prvi put kad je zabilježio broj jedinstvenih korisnika kakav nijedan portal u Hrvatskoj nikada nije ostvario, a drugi put kad je nadmašio i taj uspjeh. Tako je u kolovozu DNEVNIK.hr bio prvi izbor za čak 2.130.502 stvarna korisnika i, u usporedbi s ovogodišnjim prosjekom, ostvario je 28 milijuna pregleda stranice više. Podaci o čitanosti DNEVNIK.hr-a ukazuju na njegov kontinuirani rast u protekla četiri mjeseca, kako u broju stvarnih korisnika, tako i u broju pregleda stranica.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti