Predstavljeni 360 uređaji: Pametni robot usisavač za svaki dom te pametni sat za djecu

Javnosti su predstavljena dva proizvoda novog brenda koja će se naći na našem tržištu - pametni sat namjenjen najmlađim naraštajima te pametni robot usisavač.

Branimir Vorša | 14.09.2021. / 16:47

Galerija

Hrvatskom tržištu danas je predstavljen još jedan brend iz područja inovacija pametnih uređaja i potrošačke elektronike. Riječ je o kineskom brendu "360", a javnosti ga je predstavila distributerska tvrtka Bijelić Co.

360 Smart Life Grupa prisutna je na tržištu pod brendom 360, a tijekom dosadašnjeg poslovanja stvorila je brojne pametne proizvode iz područja kućne sigurnosti, pametnih domova, kao i pametnih nosivih predmeta. Kompanija iz godine u godinu ostvaruje stabilan rast, dok je poslovni prihod 360 Smart Life Grupe u prvoj polovici godine iznosio 5,470 milijardi kuna što je povećanje od 13,03 posto u odnosu na prošlu godinu.

Naša tvrtka je uzbuđena jer započinje suradnju s tvrtkom Bijelić Co za distribuciju branda 360. Vjerujemo da će Bijelic Co kao jedan od vodećih distributera odigrati važnu ulogu u donošenju naših inovacija na tržište Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, rekao je povodom ulaska novog brenda na hrvatsko tržište Mark Mao, potpredsjednik Odjela za poslovanje s inozemstvom Grupe 360 Smart life.

Naglasak naše poslovne strategije i njene provedbe je na dovođenju i etabliranju novih brendova na naše tržište, brendova koji su itekako globalno poznati, a kojih u Hrvatskoj još nema. Tijekom proteklih 25 godina rada potvrdili smo da je put koji smo odabrali onaj pravi, a uz sve dosadašnje brendove, ponosni smo da je od danas i 360 dostupan na našem tržištu. I u narednom razdoblju očekuje nas mnogo posla jer ćemo hrvatskom tržištu nastaviti predstavljati nove brendove, kao i mogućnosti koje oni pružaju. Također, želja nam je obogatiti ne samo hrvatsko, već austrijsko, crnogorsko i slovensko tržište, na kojima smo već etablirani, poručio je tijekom predstavljanja brenda Viktor Bijelić, predsjednik Uprave Bijelić Co.

Javnosti su predstavljena dva proizvoda novog brenda koja će se naći na našem tržištu - pametni sat namjenjen najmlađim naraštajima te pametni robot usisavač.

Pametnog robota usisavača, prema riječima predstavnika tvrtke Bijelić Co karakterizira iznimno tih rad, spremnik za tekućinu od preko 500 mililitara te Tripple Eye Lidari pomoću kojih uređaj snima prostoriju i izbjegava prepreke. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti