Prijavite se na Shift Hackathon i osvojite 10.000 dolara!

Ako bi trebao izdvojiti pet konferencija u Hrvatskoj, Shift bi svakako stavio na prvo mjesto. Naime, Shift je konferencija gdje možete naučiti mnogo korisnih stvari od predavača, povezat se s ljudima iz cijelog svijeta, a timovi pritom mogu zaraditi 10.000 dolara.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.04.2014. / 12:06

Prijavite se na Shift Hackathon i osvojite 10.000 dolara!

Ako bi trebao izdvojiti pet konferencija u Hrvatskoj, Shift bi svakako stavio na prvo mjesto. Naime, Shift je konferencija gdje možete naučiti mnogo korisnih stvari od predavača, povezat se s ljudima iz cijelog svijeta, a timovi pritom mogu zaraditi 10.000 dolara.

Dobar novac nikad ne dolazi lako, pa tako trebate i nešto napraviti, točnije prijaviti se na Shift Hackathon. Prijave traju od 1. travnja do 18. svibnja, a sve što trebate jest okupiti tim ne veći od pet članova i prijaviti se putem obrasca na službenoj stranici konferencije. Kandidati koji će ući u 15 najboljih timova bit će obaviješteni mailom najkasnije do 26. svibnja.

Ovo maratonsko natjecanje trajat će 24 sata bez pauze, a natjecatelji će imati zadatak razviti potpuno novu aplikaciju u skladu s temom koja će biti definirana prije početka natjecanja. Nakon završetka natjecanja, timovi koji su uspješno izvršili svoj zadatak imat će na raspolaganju dodatne 3 minute kako bi osvojili naklonost stručnog žirija i izborili svoje mjestu među tri najbolja tima. 

Tim koji osvoji prvo mjesto ponijet će kući čak 5.000 dolara! Za drugo mjesto predviđena je nagrada u iznosu od 3.000 $, dok će tim koji osvoji treće mjesto biti nagrađen s 2.000 $.

Uz bogate novčane nagrade, pobjednike očekuje i pripadajuće mjesto pod reflektorima. Sva tri pobjednička tima  će predstaviti svoje projekte na Shift Konferenciji ispred više od 1000 sudionika, a tom prilikom će im biti i službeno uručene nagrade. Osim publike, predstavljanju projekata i dodjeli nagrada svjedočit će i neki od najutjecajnijih ljudi iz IT industrije, kao i svjetski poznati tehnološki i poslovni mediji poput Entrepreneura, Mashablea i The Next Weba!

Više o uvjetima prijave i pravilima natjecanja možete pročitati na službenoj web stranici Shift Konferencije.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti