Priključite se inicijativi “Timelapse-Ajmoo Hrvatsku” i napravite svoj video

Timelapse je definitivno jedna od zabavnih forma videa koji u kratko vrijeme može pokazati puno toga.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.09.2015. / 08:14

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Gledajući našu bogatu kulturu, teško je sve svesti u jedan video od 3-4 minute, no uz timelapse video možete to vrijeme skratiti i prikazati više zanimljivih scena.

Tomislav Buza pokrenuo je projekt “Timelapse-Ajmoo Hrvatsku” kojim želi izraditi kompilaciju videa te sve zajedno složiti u jedan finalni timelapse kojim će predstavljati cijelu Hrvatsku.

“Kako u Hrvatskoj ne postoji previše interesa raznih investitora, a još manje onih čiji je posao promocija Hrvatske, za financiranjem putovanja kroz Hrvatsku i snimanje timelapse videa, odlučio sam pokrenuti ovaj projekt u kojem u sljedeća dva mjeseca želimo prikupiti što više timelapse snimaka iz cijele Hrvatske i spojiti u jedan reprezentativni video”, navodi Buza.

Oprema koja vam je potrebna/dovoljna za snimanje timelapse videa može biti bilo koji pametni(ji) telefon s nekom timelapse aplikacijom, GoPro kamera, razne kompaktne, DSLR ili mirrorless fotoaparat. Dakle većina današnjih fotoaparata, kamera i mobitela koje posjedujete podržava opciju snimanja timelapse videa ili fotografije.

Ovo je zasigurno jedna ambiciozna i hvale vrijedna inicijativa pojedinca koji želi samo svoju ljubav prema fotografiji i video pretočiti u koristan projekt ne samo za sebe već i za cijelu zajednicu i Hrvatsku.

Više informacija o načinu kako se prijaviti, tehničkim uvjetima i primjerima, potražite na stranici Tomislava Buze.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti