Pripremate li se za Valentinovo?

Polako se bliži Valentinovo, dan zaljubljenih koji je postao dan poklanjanja razno raznih poklona.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.01.2016. / 14:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Činjenica jest da Valentinovo danas nije što je nekad bilo, pa tako se to više pretvorilo u kupovinu poklona kao znak pažnje. Neki će reći da je to loše, no nove generacije, kladim se da je njima to zabavno i dobro.

Kako god bilo, ako vaš partner želi nekakav poklon, onda vjerojatno morate poseći za nekim online shopom. Iako je Valentinovo tek za nekoliko tjedana, činjenica jest da ne želite kupovati zadnji čas, pa tako možete polako pripremati kreditnu karticu i pretraživati što želite kupiti.

Pokloni mogu varirati od pametnih telefona, tableta, pametnih satova, pa sve do nekih korisnih ili zabavnih stvari kao što su držač telefona za auto, pa čak ne samo gadgeta nego i odjeće i obuće. Uglavnom, ideja vam ovaj put neće nedostajati, već ćete ovaj puta imati problem što odabrati.

Ono što je najbitnije u ovoj priči jest cijena, pa tako se mogu pronaći popusti i do čak 75%, što je prilično dobro, mora se priznati. Još jedna dobra stvar je što su na everbuyingu već kategorizirali stvari, pa tako možete pronaći kategoriju za nju, za njega i za parove, što će uvelike olakšati traženje idealnog poklona. 

Uglavnom, katalog možete pogledati na ovom linku i nadam se da ćete pronaći nešto za vašeg partnera. Krenite već danas jer morate imati na umu da proizvodi iz Kine obično putuju po par tjedana, pa ne bi bilo dobro da paket dođe nakon Valentinova.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti