Pripremite poklone za Majčin dan na vrijeme

Do Majčinog dana nas dijeli još malo, a da biste na vrijeme osigurali poklon za vašu majku, u potragu trebate krenuti već sada.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.04.2016. / 17:51

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Majčin dan obilježava se svake godine druge nedjelje u svibnju, ako niste znali, i vrijeme je da polako razmišljate o tome kako ćete iznenaditi vašu majku. Vremena su se promijenila i gadgeti nam svima trebaju, pa tako i onima malo starijima, jer svi vole pričati s svojim sinovima ili kćerima, zar ne?

Ako razmišljate u smjeru da majci poklonite neki gadget umjesto masaže, došli ste na dobro mjesto. Bilo da se radi o mobitelu, tabletu, satu, kameri ili nečem poput toplinskog pokrivača, na ovom linku možete pronaći brdo toga. Ili primjerice, ako vaši roditelji vole pustolovinu kroz šume i planine, može se pronaći i u toj kategoriji nešto poput plamenika, nožića, ruksaka ili primjerice hammocka.

Ako vam ništa od toga ne leži, za 100-injak kuna možete pronaći i ženske satove koji bi dobro pristajali svakoj ženi.

Sve u svemu, ako malo pronjuškate, možete pronaći zaista povoljne i vrlo dobre poklone koji bi mogli razveseliti vašu majku. Dajte si truda, vremena još imate i pripremi mami nešto što nikad niste. Ideja vam sigurno neće nedostajati.

Nadamo se da smo barem malo pomogli u smjeru u kojem bi mogli ići glede poklona.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti