Pripremite štapiće jer ovog ljeta svi postajemo Harry Potter

Ljubitelji čarolija, fantazije, neobičnog i, u konačnici, proširene stvarnosti, zasigurno će s ovom igrom doći na svoje.

Martina Čizmić | 25.06.2019. / 10:44

Harry Potter: Wizards Unite (Foto: Niantic)

 Kad je Pokemon Go ugledao svjetlo dana, cijeli je svijet ubrzo uhvatila groznica lova na Pokemone. Trebalo ih je skupiti sve, pod bilo koju cijenu. Pa i onu visokog računa za mobilni telefon.

Iako se u međuvremenu ta ludnica smirila, još uvijek postoje oni najzagriženiji obožavatelji koji po gradskim ulicama i parkovima traže skrivene Pokemone.

No čini se kako bi ovog ljeta nova ludnica mogla zaraziti novu generaciju igrača. Naime, u cijelom je svijetu postala dostupna igra za mobilni telefon temeljena na priči o Harryju Potteru - Harry Potter:Wizards Unite.

Svi obožavatelji malog čarobnjaka, veliki i mali, mogu instalirati ovu zanimljivu igru koja spaja virtualno i stvarno kroz tehnologiju proširene stvarnosti, i krenuti u "lov" na magična bića.

Umjesto borbi protiv drugih trenera, igrači će se boriti protiv likova iz priča o Harryju Potteru i to brojnim čarolijama koje će tijekom igranja otkrivati.

Čak i oni koji nisu fanovi priče o malom čarobnjaku, mogu se zabaviti igrajući ovu igru u kojoj je glavni zadatak pronaći u "stvarnom svijetu" magične likove i vratiti ih u "čarobnjački svijet" prije no što ljudi primijete da je nešto čudno.

Ljubitelji čarolija, fantazije, neobičnog i, u konačnici, proširene stvarnosti, zasigurno će s ovom igrom doći na svoje.

Na kraju samo jedno upozorenje - pazite kojim se putem krećete dok igrate igru, kako u žaru lova na loptu za metloboj ne biste završili usred prometnog raskrižja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti