PES 2017 u mobilnom izdanju dostupan za Android i iOS

Konami je lansirao mobilnu verziju svoje najpoznatije igre.

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.05.2017. / 18:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pro Evolution Soccer 2017 Mobile, pokretna verzija zabavne i dinamične nogometne simulacije, napokon je dostupna i vlasnicima Androida i iOS-a, a od najave 10. svibnja, preko 3.5 milijuna korisnika registriralo se za novu igru prije njenog službenog izlaska.

PES je Konamijeva najpoznatija igra koja je u zadnjih 20 godina prodana u preko 96 milijuna primjeraka. Da kompanija prati trendove možemo vidjeti po najnovijem naslovu, a samom mobilnom verzijom igre priča je potpuno zaokružena jer osim PC-a i konzola (Xbox i PS), igru od sada možete igrati i na svojim pametnim uređajima.

Mobilna verzija igre koristi engine iz konzola i prilagođena je zaslonima osjetljivima na dodir. Također su prenesene i sve licence za klubove i lige, a moguće je stvoriti vlastiti tim od svjetski poznatih igrača i trenera. Od dana izlaska pa u idućih nekoliko tjedana bit će dostupni specijalni agenti i nogometni skauti, što će vam pomoći da brže izgradite svoj tim. Sudjelovanjem u "Great Finishers" eventu moći ćete si osigurati i vrhunske igrače poput Messija, a kroz "Step By Challenge" igrači će dobiti nagrade čija kvaliteta ovisi o broju pobjeda.

Od 24. svibnja pa sve do 23. kolovoza, aktivna je "Kick-Off" kampanja koja donosi mogućnost rijetke, u najgorem slučaju silver kartice igrača, iz jednog od tri partnerska kluba, FC Barcelona, Borusija Dortmund i Liverpool.

Igra je dostupna u preko 150 zemalja, a besplatno ju možete preuzeti na App Storeu (iOS) i Gogle Play Storeu (Android).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti