Pročitajte što smo vam pripremili u novom broju ZIMO Magazinea

Ljeto je gotovo, stiže jesen, a s njom i užurbani poslovni ritam. Brzo, brže, Greyp Bikes. Da, dok se naši političari svađaju o starim temama, mladima su prespori i okreću se inovacijama, startup kulturi, umrežavanju, globalnom tržištu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.10.2013. / 10:22

Pročitajte što smo vam pripremili u novom broju ZIMO Magazinea

Ljeto je gotovo, stiže jesen, a s njom i užurbani poslovni ritam. Brzo, brže, Greyp Bikes. Da, dok se naši političari svađaju o starim temama, mladima su prespori i okreću se inovacijama, startup kulturi, umrežavanju, globalnom tržištu.

U ovom broju predstavljamo vam Greyp Bikes, bicikl za nove generacije iz radionice Rimac Automobila, koji su lansirali svjetski poznati električni supercar Concept One. „Bicikl kada ga želite, motocikl kada ga trebate“ novi je proizvod hrvatske pameti, s kojim kreću u pohod na svijet.

Dok dečki briju na brzinu, ni cure ne miruju. Snažno nadiru u gaming svijet, gdje bi uskoro mogle preteći muškarce: svaki drugi gamer u stvari je gamerica. Otkrivamo što o tome kažu domaće gamerice. I film (posebno Hollywood) dugo je bio sinonim za vladavinu muškaraca, ali srećom Hrvatice pomažu da se i to izmijeni. Kako izgleda radni dan skladateljice filmske glazbe otkriva nam Anita Andreis, koja već sada iza sebe ima niz uglednih priznanja i filmskih ostvarenja.

Uživajte!

Pročitajte što smo vam pripremili u novom broju ZIMO Magazinea

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti